anal escort

ucuz escort

trabzon escort

gebze escort

bostanci escort

mezitli escort

esgort

escort seks

kucukcekmece escort

hakkari escort

sirnak escort

kahramanmaras escort Catering & Wedding | Website Catering & Wedding no.1 di Indonesia

catering & wedding

rencanakan pernikahan anda dengan kami

all in one: Katering, dekorasi dan make up

Dira sari telah beridiri sejak tahun 1990. Sebagai perusahaan catering spesialis wedding dan corporate. Dira sari selalu berusaha meningkatkan kualitas pelayanan dan fasilitas terbaik untuk pengantin.
Dengan mengusung tagline Mewah Tak Selalu Mahal. Dira sari menawarkan paket All In One. Paket tersebut diharapkan memudahkan calon pengantin untuk melangsungkan resepsi pernikahan dengan biaya yang lebih hemat. Ditambah lagi Dira Sari juga melakukan kerjasama dengan banyak pihak penyedia gedung sehingga calon pengantin tidak repot lagi untuk mencari gedung.

CATERING & Wedding Packages

PAKET 300 UNDangan (600 orang)

Buffet 500 porsi

 6 Gubuk @150 porsi

Rias & Busana

Booking Gedung

Dekorasi Lengkap

Wedding Dress

Katering dan Desserts

Bonus : 

100 Porsi Soto Ayam + Lontong

50 Porsi Makanan untuk Buffet Keluarga 

starting at

idr 110 Juta

PAKET 400 UNDangan (800 orang)

Buffet 500 porsi

 8 Gubuk @200 porsi

Rias & Busana

Booking Gedung

Dekorasi Lengkap

Wedding Dress

Katering dan Desserts

Bonus : 

100 Porsi Soto Ayam + Lontong\

100 Porsi Coffe Break + Snack 2 Macam

50 Porsi Makanan untuk Buffet Keluarga 

starting at

idr 130 Juta

PAKET 500 UNDangan (1000 orang)

Buffet 800 porsi

10 Gubuk @200 porsi

Rias & Busana

Booking Gedung

Dekorasi Lengkap

Wedding Dress

Katering dan Desserts

Music

Bonus : 

100 Porsi Lontong Cap Gomeh

50 Porsi Makanan untuk Buffet Keluarga

100 Porsi Cofee Break + Snack 2 Macam

 

starting at

idr 160 Juta

PAKET 600 undangan (1200 orang)

Buffet 1000 porsi

12 Gubuk @200 porsi

Rias & Busana

Booking Gedung

Dekorasi Lengkap

Wedding Dress

Katering dan Desserts

Music

Bonus : 

100 Porsi Lontong Cap Gomeh

100 Porsi Coffe Break + Snack 2 Macam

50 Porsi Makanan untuk Buffet Keluarga

 

starting at

idr 185 Juta

Portfolio

WEdding Gallery

Happy Clients

“Pertama kali mau nikah yang dicari adalah gedung, terus langsung jatuh cinta sama gedung BMKG kemayoran, tapi rada sedih pas tau mereka cuma nerima catering rakanan, dan saat itu Dira sari belom rekanan disana .”

“Abis gimana dong udah percaya banget sama Dira sari dan dari duu sebelum nikahpun udah planning bakal pake Dira Sari. Gak patah semangat akhirnya bilang mba Widi dan Kak Rizka owner Dira Sari dan WOW Masya Allah mereka mau ong bela belain ngurus kerjasama dengan gedung hanya demi mewujudkan impian aku.Sungguh aku terharu. Karena tema Wedding aku palembang modern saran dari Tim Dira Sari harus  decor dengan warna gold supaya mewah.”

“Semua tamu yang dateng memuji decor yang mewah banget kata mereka gak ketinggalan makanannya yang enak-enak. Terus pada kepo ngira pasti mahal banget paketnya, mereka gak tau aja kalo harga Dira Sari paling miring diantara yang lain. Dan kalo pake Dira Sari tuh gak usah khawatir makanan bakal dicurangin karna pasti jujur.”

“Belum lagi make up yang juga ciamik, tante-tante aku yang among pada happy karena ikutan manglingin wajahnya pas di make up. Bener -bener one stop wedding service deh Dirasari ini.

–  Rani Syafira – 

 

 

 “Superrr dupppeerrrr. Saya sangat puas dengan Dirasari… tidak mengecewakan… cooperative, selalu update, harga terjangkau dan yang pasti RECOMENDED…!! Insya Allah tidak akan  kecewa…. Semakin sukses ya Dirasari

–  Adhit & Hana – 

 

 

“Puas sekali pakai Dira Sari wroth it banget, Makanan banyak dan enak sekali, bisa request menu makanan juga, dekorasi sangat memuaskan sesuai harapan saya Pokonya TOP Banget.”

– Faizal Octohirno –

 

“Sangat memuaskan! Terutama catering & dekorasi gedung, kami kasih 4 jempol… Untuk catering rasanya enak dan sama seperti saat di wedding expo. Untuk dekorasi, tim Dirasari bisa mewujudkan keinginan kami dengan memadukan rustic dengan adat Troja dan menjadi mewah… Thank you for being apart of our spescial day.”

– Yanricko & Widya

 

What are the most common reasons pet owners give their animals CBD?

The most common reasons that pet owners give their animals CBD are for anxiety relief, pain management, and to improve overall wellness. CBD is a non-psychoactive compound found in cannabis and hemp plants that has been shown to offer a variety of health benefits for both humans and animals. While more research is needed to confirm all of the potential benefits of cbd for pets many pet owners have reported seeing positive results from giving their animals CBD oil or treats.

What are the side effects of hemp oil?

Yes, you can absolutely take more than one gummy per day! In fact, many people find that taking multiple gummies throughout the day is the best way to get the most out of their CBD experience. Hemp oil is also for sale in many different forms so you can always experiment to find the best method of consumption for you. Whether you want to take hemp oil for sale a few gummies throughout the day or just one large dose before bed, there’s no wrong way to do it!

Do you think CBD could be a potential cure for phantom pain?

CBD oil has been shown to be effective in reducing chronic pain, including pain from nerve damage. So it’s certainly a possibility that cbd for phantom pain could help. However, more research is needed to determine if this is the case.

“Terimakasih Dirasari telah memberikan kami pelayanan terbaik, sesuai dengan konsep yang kita inginkan dan rencanakan. Setting, decoration, food, service, everything is very good thanks Dirasari you give us best.”

– Mohamad Aripin –

 

“Makanan mantap, dekor mantap. Semuanya pas dan melebihi ekspetasi. Bos nya Bapak Rizka dan Ibu Widi sangat fleksibel untuk ide-ide yang kita ajukan untuk pernikahan. Jadi lebih terpecaya dan yang pasti harga pas dikantong.”

– Bayu Prasetyo –

 

It’s Going to be Perfect!

Let's Plan Your Big Day!

We Accept

  

The first step in selecting an essay writer choosing a company. There are three main payment methods that are accepted by writing firms for essays such as credit card (paypal) banks, credit cards (paypal) and credit card (credit credit). All three methods come with certain levels of security, which is why you must select one that has these benefits. Continue reading to find out more. When you’ve discovered the service write my paper that you like then you’ll need to fill out an request form. Within days, you’ll be receiving the draft.

There are many who have thought, “Can someone write my essay?” We all don’t have enough time or the ability to complete our assignments that we’ve set our own. Between family and work and an incredibly busy life and a hectic lifestyle, it’s almost impossible to write the essay we need. The only way to find the time needed write my paper to accomplish such tasks is by seeking assistance from an experienced essay writer. These services have been around for many years and have assisted thousands of people like you succeed in school.

At a time when students are caught up in multiple assignments and other extra-curricular activities You may be looking for someone to write my essay for me’. This can be a fantastic way of getting your work done faster and making sure that you’ll be able to finish your assignment on deadline. It’s true that not every student has the money to pay for it. The following reasons might make you think about seeking write my essay for me out professional essay advice on writing. Insufficient time, trouble in tackling certain topics as well as family emergency, the list goes on.

There are a variety of advantages of writing your essay using a service. One is the ability to select from a variety writemyessays of writers. The writers they choose are experienced and have extensive experience in creating various kinds of writing. Additionally, you can edit your essay and proofread for free. Pricing starts at $9 for a page, but they can go up should you require an essay in a hurry. Also, you have the option of unlimited revisions. In addition, you will reduce time as WriteMyEssay authors can take on urgent orders without any delays.

If you’ve been unable to think of topics for your essay on yourself, there help me write my essay are numerous options to assist you in your writing. These services specialize in writing essays that cover a range of issues and will supply the reader with an expert, carefully-crafted essay. The understanding of the topic is the first stage. This requires you to define the topic, study both primary and secondary sources, and keep notes. These notes can be used as proof when you make your argument.